Kincstáram

Merülj el a social media marketingben és a tudatos tartalomgyártásban a tananyagaim segítségével, hogy profi márkaépítő lehess!

Ötlettár

Kifogyhatatlan inspirációforrás a tartalmaidhoz

Az Ötlettár segítségével nem lesz többé kérdés, hogy miről posztolj. Kipróbált, letesztelt, valóban működő tartalomötleteket kapsz, melyeket nem csak a posztjaidhoz tudsz használni, hanem bármilyen online tartalomhoz.

Socialight Ötlettár posztötletek

Hatásos hashtagek

Ebben az ebookban minden kérdésedre választ kapsz, ami valaha felmerült benned az Instagram hashtagekkel kapcsolatban.

Tartalomtervezés Masterclass

Szerezd vissza a lendületed a tartalomgyártáshoz!

Kínkeservesen megy a posztolás? Nem tudod, miről posztolj, hogy működjön? Nem tudod, hogyan rázódj vissza a tartalomgyártásba? Leblokkolsz, ha meg kell tervezned a tartalmaidat? Akkor ezt a Masterclasst neked készítettem!

tartalomtervezés masterclass

My Content Book

A tervező, amivel nem csak könnyed és szórakoztató lesz a social media kommunikáció, hanem eredményes is!

Kreatív tartalomtervező tudatos márkaépítőknek – Bevált módszerek és technikák egy helyen, melyek alkalmazásával felpörgetheted a közösségi média oldalaidat és legyőzheted a legnagyobb social media mumust, a posztolást.

Ingyenes tippek instán

Nézz be az Instagram csatornámra, ahol a posztjaim között rengeteg tippet, hasznos infót, érdekességet találsz a social médián való márkaépítésről. 

Legfőbb témáim itt: social media marketing, közösségépítés, tartalomtervezés, vállalkozói mindennapok, nehézségek, önfejlesztés, márkaépítés.

Instagram Feed Tervezés kurzus és Tartalomgyártási Kisokos

A Your Perfect Design alapítójával, Andival közös csomagunk, melyben átfogó tudásanyagot kapsz az Instagram posztjaid design-jához és a magabiztos tartalomgyártáshoz. Ha szeretnél megtanulni lenyűgöző feed-et és lapozós posztokat készíteni Canva-ban és ehhez végtelen posztötletet, valamint profi tippeket egy több mint 1 órás tréningben tőlem, ami csak itt érhető el, akkor feltétlenül nézd meg a PRO csomagot!

Blog

Hamarosan…

Korábbi blogomat ide kattintva találod néhány hasznos cikkel, amíg nem készül el az új:

Kéred az okosságokat az email fiókodba is?

Péntek esténként küldök Neked egy összefoglalót, amiben összegyűjtöm a legfontosabb információkat, posztokat, sztorikat, történéseket, hogy ne maradj le semmiről (ez Socialight Signal néven landol a virtuális postaládádban), illetve havonta egyszer kapsz tőlem egy Titkos üzenetet a személyes tapasztalataimmal, megéléseimmel, az elmúlt egy hónap fontosabb élményeivel, a vállalkozásom fejlődésének morzsáival. Ez mindig egy olyan összefoglaló, ami sehol máshol nem elérhető. Ezen felül esetenként ajánlok neked számomra hiteles szolgáltatókat és hasznos termékeket, akik/amik segítik a vállalkozásod fejlesztését. Ha szeretnéd megkapni ezeket az üzeneteket tőlem, add meg lejjebb az adataidat és iratkozz fel a Socialight Secrets hírlevelekre!

(Ha meggondolnád magadat, a levelek alján található linken keresztül bármikor azt mondhatod, hogy mégsem, köszi!)

A feliratkozással jelzed, hogy megismerted és elfogadod az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.