Kincstáram

Merülj el a social media marketingben a tananyagaim segítségével és légy profi márkaépítő!

Hatásos hashtagek

Ebben az ebookban minden kérdésedre választ kapsz, ami valaha felmerült benned az Instagram hashtagekkel kapcsolatban.

Instagram Sikerrecept

Hozzávalók a sikerhez – Így építs erős márkát és aktív közösséget lépésről lépésre!

A videókurzus során megtanítok neked minden olyan tudnivalót, amivel sikeresen építhetsz márkát Instagramon.

My Content Book

A tervező, amivel nem csak könnyed és szórakoztató lesz a social media kommunikáció, hanem eredményes is!

Kreatív tartalomtervező tudatos márkaépítőknek – Bevált módszerek és technikák egy helyen, melyek alkalmazásával felpörgetheted a közösségi média oldalaidat és legyőzheted a legnagyobb social media mumust, a posztolást.

Ingyenes tippek instán

Nézz be az Instagram csatornámra, ahol a posztjaim között rengeteg tippet, hasznos infót, érdekességet találsz a social médián való márkaépítésről. 

Legfőbb témáim itt: social media marketing, közösségépítés, tartalomtervezés, vállalkozói mindennapok, nehézségek, önfejlesztés, márkaépítés.

Instagram Feed Tervezés kurzus és Tartalomgyártási Kisokos

A Your Perfect Design alapítójával, Andival közös csomagunk, melyben átfogó tudásanyagot kapsz az Instagram posztjaid design-jához és a magabiztos tartalomgyártáshoz. Ha szeretnél megtanulni lenyűgöző feed-et és lapozós posztokat készíteni Canva-ban és ehhez végtelen posztötletet, valamint profi tippeket egy több mint 1 órás tréningben tőlem, ami csak itt érhető el, akkor feltétlenül nézd meg a PRO csomagot!

Blog

Hamarosan…

Korábbi blogomat ide kattintva találod néhány hasznos cikkel, amíg nem készül el az új:

Kéred az okosságokat az email fiókodba is?

Péntek esténként küldök Neked egy összefoglalót, amiben összegyűjtöm a legfontosabb információkat, posztokat, sztorikat, történéseket, hogy ne maradj le semmiről (ez Socialight Signal néven landol a virtuális postaládádban), illetve havonta egyszer kapsz tőlem egy Titkos üzenetet a személyes tapasztalataimmal, megéléseimmel, az elmúlt egy hónap fontosabb élményeivel, a vállalkozásom fejlődésének morzsáival. Ez mindig egy olyan összefoglaló, ami sehol máshol nem elérhető. Ezen felül esetenként ajánlok neked számomra hiteles szolgáltatókat és hasznos termékeket, akik/amik segítik a vállalkozásod fejlesztését. Ha szeretnéd megkapni ezeket az üzeneteket tőlem, add meg lejjebb az adataidat és iratkozz fel a Socialight Secrets hírlevelekre!

(Ha meggondolnád magadat, a levelek alján található linken keresztül bármikor azt mondhatod, hogy mégsem, köszi!)

.

A feliratkozással jelzed, hogy megismerted és elfogadod az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.