Kapcsolódjunk

Ha érdekel, hogy milyen trükkökkel pörgetheted fel márkádat a közösségi médián keresztül, kövess Instagramon és Facebookon, valamint nézz be a blogomra, ahol még több hasznos információval gazdagodhatsz. És a vállalkozásod is! 😉 Utána pedig találkozzunk a Socialight Business Besties közösségben Facebookon, ahol nyíltan felteheted a kérdéseidet és én is őszintén beszámolok mindenről, ami történik velem és a vállalkozásommal. Ha elakadnál, itt biztosan segítő társakra találsz. Csatlakozz és legyünk egymás legjobb üzleti barátai! 🙂

Instagram

Ezen a csatornán vagyok a legaktívabb. Sztoriban betekinthetsz a kulisszák mögé, olvashatod őszinte gondolataimat és elsőkézből értesülhetsz a legfontosabb infókról. A posztjaimból és IGTV adásaimból pedig bőven csemegézhetsz, ha azonnal alkalmazható trükkökre, Ninja-tippekre vagy vállalkozói ötlettárad bővítésére vágysz.

@socialight_secrets

facebook

Facebook-on megtalálsz a Socialight nevű oldalamon, ahova csak a legfontosabb információkat teszem ki, illetve továbbosztom az instasztorikat. A Socialight Business Besties csoportomban pedig örömmel látlak, ha hozzád hasonló tudatos márkaépítőkkel szeretnél virtuálisan kávézni, beszélgetni, segíteni egymásnak.

@socialight.hu

@socialightbusinessbesties

blog

Tanulj, fejlődj, inspirálódj a bejegyzéseimmel, egyelőre még a régi blog.hu-s felületemen, ami hamarosan átköltözik ide az oldalra, és bővülni fog újabb témákkal.

socialightsecrets.blog.hu

Let’s Talk

Ha üzenni szeretnél nekem, itt is megteheted:

3 + 13 =