Szia, Niki vagyok

social media tanácsadó

a Socialight alapítója

a My Content Book szerzője

Küldetésem

Minél több márkaépítőnek megmutatni, hogy a social mediával kapcsolatos teendők lehetnek élvezetesek és átadni nekik a tudásomat, mellyel képesek lesznek önazonosan kommunikálni a közösségi oldalaikon és marketing csatornáikon. Célom, hogy őszinte, hiteles, értékes tartalommal töltsük meg a social media oldalakat, példát mutatva az instabotokkal és számhajhászattal teli világban, hogy igenis, lehet ezt másként csinálni!

  • Organikus közösségépítés 100% 100%
  • Bullshit-mentes övezet 100% 100%
  • Hiteles és önazonos márkaépítés 100% 100%

Történetem

2015 óta foglalkozom marketinggel, ami teljesen a szenvedélyemmé vált. Pályakezdőként egyszerre 5 különböző területet menedzselve tanultam bele a szakmába és szereztem felbecsülhetetlen tapasztalatot nemcsak az online marketing, hanem a rendszerfejlesztés és a kommunikáció területén is.

Sosem tudtam, mivel akarok valójában foglalkozni, de amikor 2017 év végén eldöntöttem, hogy vállalkozóként hozzám hasonló lelkes márkaépítőknek szeretnék segíteni a közösségi médiával kapcsolatos nehézségeikben, úgy éreztem, a helyemen vagyok. Ez a lelkesedésem azóta is töretlen. Imádok hasznos tartalmakat, tananyagokat gyártani nektek, veletek együtt ötletelni és örülni a sikereiteknek,  valamint bevezetni titeket a tervezés világába a My Content Book-on keresztül.

2020 a sok változás ellenére egy csodát is hozott az életembe, édesanya lettem, ezért jelenleg csak korlátozottan tudok személyesen foglalkozni veletek, viszont nem hagylak titeket értékes muníció nélkül: tananyagaimon keresztül bárhol, bármikor elkezdhetitek építeni, fejleszteni a márkátokat. Ha szeretnél velem virtuálisan együtt dolgozni, ide kattintva éred el a kincstáramat. 🙂

Itt találkozhattál már velem előadóként

BrandBirds Insta Meetup I. – 2018. július 12.

Így dolgozunk mi – Nyári projekthét 2018. – 2018. július 20

Piac & Profit Social Media 2018. – 2018. szeptember 6.

BrandBirds Insta Meetup II. – 2018. szeptember 6.

Az Instagram Vita Hi5 Pub – 2018. október 3.

Beauty Business Conference – 2018. november 5.

Social Media Summit – 2019. október 10.

Beauty Business Konferencia – 2019. október 25.

Sági Szabina Szempilla Szeminárium – 2020. február 1.

I. Home Staging Konferencia – 2020. november 12.

Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre Instagram hónap – 2021. január

Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre Instagram hónap – 2021. november

Forbes Makers Énmárkaépítés workshopsorozat – 2023. november

OtthonCentrum Ladies’ Day – 2024. január

 

Megjelenések, interjúk

Ha szeretnél egy kicsit jobban megismerni akár szakmai, akár magánéleti oldalról, olvass vagy hallgass bele ezekbe a beszélgetésekbe. Sok izgalmas témát érintettünk riportereimmel, amik által betekintést nyerhetsz a gondolataimba, vállalkozásom működésébe, mindennapjaimba.

Mindful Package

Én voltam 2019 júniusában a Humans of Consciousness interjúsorozat alanya, ahol Ruttner Kata arról kérdezett, hogy miként jelenik meg a tudatosság az életemben és milyen hatásait észlelem. Beszélgettünk a tudatos instázás fontosságáról is, valamint azt is elárulom, hogy miért álmodtam meg a Socialight Business Besties Közösséget, olvassátok el itt.

Profession.hu

A szakma, amely néhány éve még nem létezett. – Ebben az interjúban a Profession.hu kérdezett arról, hogy miért éppen a social médiát választottam, valamint arról, hogy mik a szakma előnyei, hátrányai és hogy jutottam el idáig.

Womenspiration

„Egy összetartó közösség minden szempontból igazi kincs: támogat, inspirál, fejleszt, biztonságot ad és feltölt. Bármibe is fogsz az életben, gondolkodj közösségekben, mert ez sosem fog kimenni a divatból.” – Kedvenc témámról, a közösségekről és közösségépítésről írtam a Womenspiration oldalán. Egy kis lélekápolás és néhány bíztató gondolat inspiráló nőtársaimnak címezve.

Alapítónők

Az interjú során betekintést nyerhetsz a tervezési szokásaimba, elárulom, milyen eszközöket használok hozzá és arról is mesélek, hogyan indítottam útjára a My Content Book-ot. Ha kíváncsi vagy a kulisszatitkaimra és hogy mit csinálnék másként, ha újrakezdeném a vállalkozásomat, akkor kattints ide.

Szempillantás podcast

Szempillantás podcast műsorvezetőivel, Tündivel és Vikivel a közösségi média rejtelmeiről beszélgettünk ebben az adásban és arról, hogy miért kiemelten fontos az őszinte, hiteles kommunikáció ezeken a felületeken is.

Szikra podcast

20 perc, 20 kretív kérdés, 20 izgalmas válasz. Szalfkai Évitől 20 különleges kérdést kaptam, amikre nagyjából 1 perc alatt kellett válasznom, spontán, minden kreativitásomat összeszedve. Bevallom, ezidáig ez volt a kedvenc interjúm, eszméletlenül élveztem a felvételt. Évi baromi jó kérdésekkel készült, érdemes neked is végiggondolnod a saját válaszaidat. Ha szeretnéd meghallgatni az adást, ide kattintva megteheted.

Gyors, gyors - Lassú podcast

Ginával arról beszélgettünk, a gyorsaság és lassúság miként jelenik meg az életemben akár szakmai, akár magánéleti oldalon. Érintettük a kihívásokat is, amikkel tudatos tervezőként szembe kell néznem és a megoldásokat, amik akár egy közösségi média mentes alternatív világban is a vállalkozók segítségére lehetnek.⁣ Ha szeretnéd meghallgatni a beszélgetést, kattints ide.

Nők az úton podcast

A Nők az úton podcast csatornán voltam vendég. Ebben az adásban arról beszélgettünk, melyik a népszerűbb közösségi oldal, az Instagram vagy a Facebook? Milyen közösségi felületeken és hogyan kommunikáljunk, hogy önazonosak legyünk? Miért működnek olyan jól a csoportok, és miért vándoroltak át rengetegen az Instagramra? Valamint összeszedtünk néhány gyakorlatias tippet is a közösségi felületeid kezeléséhez.

Élj kreatívan könyv

Az a megtiszteltetés ért, hogy Szlafkai Évi az én gondolataimat is beemelte az Élj kreatívan című könyvébe a kreativitás kapcsán. Ez a könyv egy eszméletlenül jól összerakott, példákkal és tanulmányokkal tarkított, érdekes olvasnivaló, amiben konkrét feladatokat is kapunk ahhoz, hogy az életünket kreatívabban élhessük meg és kihozzuk magunkból a maximumot ezen a területen. Ha szeretnéd jobban megélni a kreativitásodat, feltétlenül nézd meg a könyvet ITT.

Vital Magazin

A My Content Book helyett kapott a Vital Magazin 2021. februári számában. A 61. oldalon találod ide kattintva.

Van időd könyvbemutató

Volt szerencsém megjelenés előtt elolvasni Danyi István ‘Stipi’ Van időd című könyvét és elkezdeni alkalmazni az olvasottakat. A könyvbemutatón ezeket beszéltük át, amiből rengeteg tippet csíphetsz el hatékonyság és időgazdálkodás témakörben. Kattints ide és irány a felvétel!

Családi Lap 2022 április megjelenés

Családi Lap

Soós Aliz megtisztelő felkérésére interjú készült velem a Családi Lap 2022. áprilisi számában, ahol meséltem az utamról, hogy honnan indult a Socialight és hogy miért fontos számomra a tervezés. Arról is beszélgettünk Alizzal, hogy miként látom, mi a tartós növekedés titka és hogyan tudom a kisfiam mellől is építeni a vállalkozásomat.

Nők hangja magazin 2. szám Berkes-Bognár Nikolett Socialight

Nők Hangja Magazin

Egy igazán inspiráló beszélgetésben lehetett részem Teimel Zitával, a Feminakadémia alapítójával 2023. novemberében, akivel az anyaság és a vállalkozói lét összeegyeztethetősége volt a témánk. Az online interjú a Nők Hangja magazin 2. számában érhető el ide kattintva.

Rólam mondták

Niki segítségét a kommunikációm újrakalibrálása kapcsán kértem. Bár látszólag kész tartalomstratégiával érkeztem hozzá, mégis azt éreztem, hogy lyukak vannak a kommunikációmban, rengeteg kérdés merült fel bennem, amit addig nem tudtam kivel megvitatni. Amíg egyes közösségi média felületeknél egyértelmű volt a kommunikáció és az értékesítés kapcsolata, addig bizonyos felületek kapcsán, pl. Instagram, szükségem volt Niki szakmai rálátására, megerősítésére, illetve építő kritikájára.

Niki maximálisan felkészülten érkezett az alkalmunkra, és olyan egyedi nézőpontokkal, ötletekkel látott el, amik után újult erővel és lendülettel tudtam nekilátni a több felületet érintő, új tartalomstratégiámnak. Niki személyre, azaz az énmárkámra és az én erősségeimre szabott tanácsokkal látott el, és egészen elképesztő, ahogy mindemellett nemcsak képes kívülről egységben látni akár 4-5 kommunikációjában és célközönségében egymástól totálisan eltérő közösségi média felületet, de mind kapcsán tud egészen egyedi, egymástól teljesen eltérő koncepciót kínálni. Profizmusa és kreativitása megkérdőjelezhetetlen, a magyar tanácsadói piac egyik meghatározó alakja, drágaköve.

Oravecz Nóra

digitális marketing stratéga, oravecznora.hu

Elsősorban azért fordultam Nikihez, mert értem és érzékelem a social media világában, ezen belül is az Instagram használatában rejlő lehetőségeket. Szerettem volna tudatosabban használni a platformot, jobban akartam érteni annak működését és arra is kiváncsi voltam, hogy személy szerint én mit hozhatok ki a saját profilomból. Niki minden alkalomra nagyon felkészülten érkezett, személyre szabott tanácsokkal, hasznos tippekkel látott el és ügyesen kalauzolt el abba a világba, amelyben ő igazi profiként mozog.
Barta Nikolett

bartanikolett.hu

Niki egyike azon meghatározó két személynek, akik segítségével sokkal magabiztosabban, céltudatosabban fel tudom találni magamat és kommunikálni a márkámat az Instagramon, mint korábban.

Niki követendő példa számomra a folyamatos értékadásban, fejlődésben és fejlesztésben.

Nem utolsó sorban pedig rendkívül értékes eszköz számomra az általa megálmodott és létre hívott MyContentBook, ami remek segítségem a különféle tartalmi és stratégiai tervezésben!

Ábrahámné Bergmann Annsa

Táplálkozóna

Abban segített nekem a konzultáció, hogy még inkább leegyszerűsítsem a dolgokat, és arra irányítsam a fókuszomat, amely a legjobb eredményeket hozza. Niki felkészült volt, tetszettek a kérdései, és jó érzés volt átbeszélni vele a stratégiát.
Zalaba Krisztián

Minden.Egyes.Nap

Niki kurzusával a Vállalkozásfejlesztés lépésről lépésre keretein belül találkoztam. Nagyon szépen felépített, igényesen összeállított anyagot kaptunk, sok praktikus tanáccsal. Szeretettel ajánlom az Insta iránt érdeklődőknek, biztosan gyakorlatorientált, jól használható tippekkel fog gazdagodni! Köszi Niki és itt is gratulálok!
Dr. Szabó Orsolya

Zsolya Communication

Egy frissen indult rendezvénysorozat legelső eseményét bíztuk Nikire 2018 májusában. Az esemény előtt tervezgetett, kérdezgetett minket, az esemény alatt folyamatosan jegyzetelt, posztolt, és előre dolgozott, és egyeztetett velünk. Ez nem multitasking, hanem tudatos és profi odafigyelés. Remélem fogunk még együtt dolgozni.
Pusztai Ádám

Kollektíva

Elsősorban az Instagramom „rendbe szedése” miatt kerestem fel Nikit, mert szükségem volt egy szakértői szemre, hogy sikeresebben hangoljam össze a blogom tartalmát a hozzá tartozó Instagram fiók képeivel. Rengeteg tanáccsal látott el, több ‘aha’ pillanatom is volt, például a színek használatával kapcsolatban. A legjobban az tetszett, hogy nagyon jól ráérzett arra, hogy mi a problémám, és célirányosan, megfelelő kérdések feltevésével tudott segíteni. A konzultáció barátságos, nagyon jó hangulatban telt, és úgy látom, hogy az Instagramom rendszerezése segítséget nyújt majd abban is, hogy tisztábban lássam milyen irányban szeretnék haladni a jövőben a blogommal és az írással kapcsolatban.
Schumacher Gabriella

Frankfurti mesék

Már régóta a fejemben volt a gondolat, hogy írnom kellene Nikinek. Nagyon tetszett, ahogy kommunikál, hogy mindig naprakész és sok hasonló oldallal ellentétben azt éreztem, hogy nem félti a tudását megosztani másokkal. Nem csak az ügyfélfogás célja, látni az elkötelezettséget a szavai mögött. A személyes találkozáson pont olyan kedves, lelkes tudatos és segítőkész volt, mint ahogy az instás posztok alapján azt megszokhattuk tőle. Sok hasznos infót és ötletet kaptam, strukturáltan az én esetemre és kérdéseimre vonatkozóan. Valamint nagyon tetszett, hogy lehetett együtt gondolkodni, ötletelni vele. Biztos vagyok benne, hogy találkozunk még, de addig is igyekszem beépíteni az “insta életembe” a kapott tanácsokat, ötleteket és továbbra is követem a naponta elhintett – új követőket hozó – tudásmorzsákat. 🙂
Bodzán Maya

Bodzán Maya Photography

Nikinek nem tudok elég hálás lenni a közös munkáért. Már az első egyeztetésen egy hullámhosszon voltunk, ami úgy gondolom a legfontosabb, mert így lesz hatékony az együttműködés. Én úgy érzem a legmegfelelőbb személyt találtam meg ehhez. Mindig készségesen állt a rendelkezésemre, akár az éjjeli órákban, amikor nekem szükségem volt Rá. Napról-napra, posztról-posztra meg tud újulni, ami úgy gondolom egy vállalkozásnál elengedhetetlen. Köszönöm Neked és remélem sokan megismerik a csodálatos munkádat és tudásodat! Egy biztos, én a híredet viszem!
Antal-Boza Aira

L'Aira Virágműhely

Niki személyiségénél fogva a tökéletes hallgatóság. Megvárja, amíg megpróbálod ködösen megfogalmazni, amit szeretnél, majd még a megbeszélés előtt teljesen felkészül, utánanéz, ötleteket gyűjt, jegyzetel, inspirálódik… és mire eljön a találkozó addigra ő már kb meg is álmodja, amit te meg csak megfogalmazni is alig tudtál. Ennek ellenére nem erőlteti a saját ötleteit, hagy teret és időt neked, hogy felvedd a fonalat az ő gondolatmenetével és mindezt úgy, hogy még végtelenül inspirál is közben. Röviden és tömören szeretek vele együtt dolgozni!
Kustány Kata

Emlákálmodó Photography

Nikit azért kerestem meg, mert rég óta követem Instagramon és nagyon tetszett, az amit és ahogyan kommunikál. Nem voltam tisztában az alapvető videózási fortélyokkal, ebben kaptam nagyon tiszta, segítőkész útmutatást Nikitől. Mindent érthetően elmagyarázott: hogyan működik a TikTok, IG stb. Azóta ezt a tudást alkalmazom, amikor posztolok, videókat teszek ki. Nikinek nemcsak a tudása óriási, de imádja a közösségi médiát és ez nagyon hitelessé teszi. Nekem külön azért is, mert kevés az ideje anyukaként, mégis talál időt mindenre. Hiteles, kedves és nagyon segítőkész, minden vállalkozónak ajánlom a munkáját, aki szeretne a közösségi médiában sikereket elérni.

Tölgyessy Zsófi

Soulpreneur

Régóta nagy álmom, hogy belevágjak a coachingba, de mindig féltem tőle minden szempontból. Mindaddig míg nem találkoztam Nikivel, akit régóta ismerek, sőt még dolgoztam is vele és tudtam, hogy nála jó kezekben leszek, ha valaki hát ő fog tudni segíteni az álmom megvalósításában. Egy brainstormingra kértem meg Nikit, hogyan lehetnék más mint a többi coach, mi legyen az üzenetem, milyen social oldalakat használjak és ami legfontosabb, hogyan maradhatok mindezekben önazonos. Az audio-mentoring szolgáltatás ugyanolyan hasznosnak bizonyult, mint egy személyes tanácsadás, minden kérdésemre választ kaptam szinte azonnal. Az álmom, a Nikivel való találkozás óta, egy kézzel fogható ötlet halmaz lett, aminek a megvalósítása mostmár csak rajtam múlik. Nagyon jó érzés, hogy úgy éreztem Niki végig fogja a kezem és neki is ugyanolyan fontos a sikerem, mint nekem. Rengeteg inspirációt, ötletet adott, amik korábban nem jutottak volna eszembe. A hatalmas tudása ötvöződik az empátiával, kedvességgel és hatalmas segítőkészséggel, mindenkinek szívből ajánlom a vele való munkát!

Szabó-Iglár Viki

Mental Light

Niki kedves, rugalmas, végtelenül alaposan felkészült az elküldött anyagokból. Szuper praktikus tippeket adott, hogyan segíthetem az instán még jobban, átláthatóbban az endometriózisban, termékenységi nehezítettségben érintett nőket. Nagyon élveztem a közös munkát! Köszi, Niki!

Árvai Nóri

endoblog.hu

Niki példaértékű vállalkozó számomra! Még azokra a kisvállalkozókra is jó hatással van, akik esetleg nem is az ügyfelei. Lenyűgöz az alapossága, a figyelme, a törekvése és elszántsága, hogy mindig csúcsminőség kerüljön ki a kezei közül. Az általa tervezett és létrehozott My Content Book hiánypótló kiadvány, ami nélkül én személy szerint nem tudom elképzelni már a tervezés folyamatát. Ez annyira így van, hogy az MCB-t mérete ellenére szinte mindenhová viszem magammal, sőt még az egyik imázsfotózásomon fontos kellék volt. Nagyon várom a következő holmikat tőle, mert Nikitől csak valami klassz dolog érkezhet! 💓
Mkm Szél Felícia

Felícia megírja

Niki szuper lelkiismeretesen felkészült a személyes konzultációnkra, ahol minden egyes percet hasznosnak éreztem. A legjobban azt élveztem, hogy látta az újabb próbálkozásaimat és finoman rá is kérdezett, hogy ez hogy jött nekem, mert annyira más, mint amit eddig képviseltem. Ekkor megnyugodtam, hogy igen, jó kezekben vagyok, nem fog rám erőltetni semmi csillogós marketingötletet, ami nem én vagyok. Segített irányt találni, illetve rámutatott egy-két dologra, ami felett én elsiklottam és könnyebbé tette a munkámat. Szuper informatívak a posztjai is, de élőben is pont ilyen, sok infót ad át, okos, kedves és nem harsány megmondóember.
Máté Noémi

matenoemi.hu

Niki az egyik legszuperebb ember, akit a vállalkozásfejlesztésem során volt szerencsém megismerni. Hihetetlen energiával rendelkezik, szívesen segített eddig is, amikor elakadtam vagy kérdésem volt felé. Nagyon szuper kurzusai vannak, imádom a tervezőjét, a My Content Bookot, amit év eleje óta használok rendszeresen. Folyamatosan pörög, a csoportjában (Business Besties) aktívan jelen van,törődik velünk, pedig már több, mint 600an vagyunk. Jajj, és a szülinapi hete pokolian jól sikerült!!! Csak ajánlani tudom
Hartmann Viki

Icurka Picurka

Imádom a hasznos tanácsokat, amivel Niki ellát, mindenre van valami jó megoldása 🙂 Közvetlen és bartáságos, emellett hiteles a tartalom, amivel segít minket követőket. Csodaszép fotói pedig már csak hab a tortán! 🙂 Szeretek a Socialight-tal együtt dolgozni, ajánlom mindenkinek, akinek segítség kell a közösségi médiában. 🙂
Juhász Tünde

Tuju Design

A tanácsadás és a munkafüzet, illetve ebook nagyon sokban segített, hogy sokkal céltudatosabban és hatékonyan tudjam használni az instát. A kérdések alapján körvonalazódtak, melyek azok, amikre jobban kell fókuszálnom. Az ebook-ban nagyon tetszik a részletesség, ahogy olvasom feljönnek a kérdések, amire a következő oldalon meg is kapom a választ. Érthető és követhető a keresgélés része is. Nekem hatalmas önbizalmat adott, konkretizálódnak azok a dolgok, ami eddig egy hatalmas kérdőjel volt számomra. A hashtag kutatást lépésről lépésre végig követtem, kigyűjtögettem a számomra hasznosakat. A posztoknál pedig sikerrel jártam, nagyobb elérést és aktivitást eredményezett. Nagyon köszönöm a tanácsadást és a lehetőséget, biztos, hogy a jövőben még foglak keresni.

Láng Barbara

Láng Barbi Calligraphy

Te is tanulnál tőlem?

Nézz szét a kincstáramban és robbantsd be a márkádat Instagramon!