Instagram Sikerrecept

ÍGY ÉPÍTS ERŐS MÁRKÁT ÉS AKTÍV KÖZÖSSÉGET LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Úgy érzed, csak tolod bele az energiát a posztolásba, de nincs eredménye? Nem tudod pontosan, mi lenne a jó Instagram stratégia? Iratkozz be a kurzusra és megtanítom neked az építőkockákat, melyek segítségével elkötelezett közösséget és önazonos márkát tudsz építeni Instagramon. A bizonytalanság helyett válaszd a tudást!

Már mindent megpróbáltál, de nincs eredménye?

Te is azt érzed, hogy akármit teszel, nem növekszik az oldalad, nem jönnek reakciók, nem épül a közösség, pedig szerinted már mindent megpróbáltál? Már azon töröd a fejed, hogy milyen kisállatot vagy gyerekes fotót (vagy lehet, hogy már a bikiniseket lapozgatod épp) áldozz fel az Instagram oltárán?

Nyugi, nincs veszve semmi! Amit eddig csináltál, az fantasztikus, mert most már tudod, hogy mit ne csinálj, és szereztél egy klassz alapot, amit most tovább tudsz építeni.

Ebben a kurzusban megtanítalak a legfontosabb összefüggésekre és azokra az alapokra, amelyre az Instagram siker épül. Ha ezeket megérted és elkezded alkalmazni, végre azt fogod érezni, hogy van értelme a tartalomgyártásnak és alig bírod majd lecsendesíteni a kreatív énedet!

A kurzus végére képes leszel összerakni a saját Instagram stratégiádat, rendben lesznek a márkád alapjai, tisztábban látod, hogy kinek, miről, mennyit és hova fogsz kommunikálni.

Ha alkalmazod a kurzusban tanultakat, beépíted őket a mindennapjaidba és ezek mentén tudatosabban kezdesz el kommunikálni, meglátod, be fog indulni az oldalad és jönni fognak az eredmények is!

Ez vár rád, ha beiratkozol a kurzusra

ÁTGONDOLT STRATÉGIA

A kurzus végére összeáll a saját közösségépítő Instagram stratégiád, ami valódi sikereket hoz.

VALÓDI EREDMÉNYEK

Ha kitartóan alkalmazod a kurzusban tanultakat, végre látni fogod, hogy van eredménye a munkádnak.

ELKÖTELEZETT KÖZÖSSÉG

Végre megtapasztalod, hogy milyen, amikor aktív a közösséged és nem csak „feleslegesen posztolgatsz”.

Minden egy helyen, ami az Instagram sikerhez kell

Ha beiratkozol a kurzusra, nem kell több blogcikket, ebook-ot, tananyagot elolvasnod a témában, mert itt megkapod azt a tudást, amire szükséged van a következő szintre lépéshez. Ahhoz, hogy végre elkezdjenek jönni az eredmények, lásd, hogy megéri a befeketetett energia, mert a posztjaidra jönnek reakciók, épül a közösséged, párbeszédek alakulnak ki, hitelesebb leszel a követőtáborod szemében, így értékesíteni is könnyebben fogsz tudni.

Miről tanulhatsz pontosan a kurzuson?

A kurzusban 5 fejezetet találsz, azon belül 15 leckét, melyek többségében videós tananyagok, továbbá extra letölthető segédanyagokat, munkafüzeteket is mellékeltem. Alább láthatod az összes fejezetet, amit vár a kurzusfelületen:

"Jajj, annyi szuper ötlet van ezen az egy leckén belül, csak kapkodom a fejem. :)"

Szabó Nikoletta

@nicoleszepsegblogja

"A kurzusodat már most imádom, néhány videót sikerült is megnéznem, de megfogadtam, amit mondtál, nem falom fel rögtön az egészet, de tény, hogy nehéz leállni. 😀 Jó kis anyagot hoztál össze, köszönöm!”

Hartmann Viktória

Ezt a stratégiát ismerned kell ahhoz, hogy sikeresen

tudj kommunikálni Instagramon

Tudom, hogy mennyire összetett dolog az instázás. Egyre nagyobb a zaj, amiben érvényesülnünk kell, de ha nem ismerjük a megfelelő módszereket és stratégiákat, könnyen elvérezhetünk ebben a csatában. Minden eszközt átadok neked a kurzusban ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabb Instagram stratégiát állíthasd össze magadnak, ezáltal önazonosabb, következetesebb, tudatosabb legyen a kommunikációd, több releváns felhasználót érj el és valóban gyümölcsöző együttműködésekbe kezdj.

Kitől tanulhatsz ebben a kurzusban és miért bízhatsz meg benne?

Berkes-Bognár Niki vagyok,

social media tanácsadó, a Socialight alapítója, a My Content Book szerzője.

Abban segítem a vállalkozókat, személyes márkát építőket, hogy megtanuljanak hitelesen és önazonosan kommunikálni a közösségi felületeiken, valamint kiépíteni egy valóban elkötelezett közösséget kizárólag organikusan.

A közösség- és márkaépítés erejét saját bőrömön tapasztaltam meg. Úgy építettem fel egy sikeres vállalkozást, hogy nincs többtízezer követőm, viszont akik ott vannak, mindannyian ismernek és bíznak bennem. Ennek köszönhetően bátran állíthatom, hogy 1000 követő alatt is van élet, de legfőképp megrendelések, előadásokra, interjúkra való felkérések és szakértői státusz. Ezek mind elérhetőek ma pusztán a közösségi média és a személyes márkaépítés erejével.

Küldetésem, hogy minél több márkaépítőnek mutassam meg, hogy a social médiával kapcsolatos feladatok lehetnek egyszerre élvezetesek és eredményesek, valamint arra ösztönözni mindenkit, hogy őszinte, hiteles, értékes tartalommal töltsük meg a közösségi oldalakat.

Az elmúlt négy évben nem csak a saját közösségi oldalaimat kezeltem, hanem sok más ügyfelemét is, mindenféle területről.

Több mint 150 órányi tanácsadás, több mint 70 ügyfél, valamint megszámlálhatatlan órányi tanulás és kutatómunka után pontosan látszik, hogy mi az, amit a leggyakrabban elrontanak és mi az, amire a leginkább figyelni kell, hogy eredményesen haladjunk a célunk felé.

Ezek alapján kialakítottam a saját rendszeremet, ami az igazi Instagram sikerhez vezet, és most megtanítom neked is.

Itt találkozhattál velem

Mit nyersz azzal, ha bizalmat

szavazol a kurzusnak?

  • Képes leszel összeállítani a saját tartalomstratégiádat,
  • megérted az algoritmus működését,
  • jobban átlátod az összefüggéseket és érteni fogod, hogy mit miért csinálsz,
  • tele leszel posztötletekkel,
  • a tanultak alkalmazásával aktívabb lesz a közösséged, több visszajelzést kapsz, nő az elérésed,
  • jobban fogod élvezni a tartalomgyártást, mint valaha!

  Kinek ajánlom a kurzust?

  • Vállalkozóknak,

  • személyes vagy szakmai márkát építőknek,

  • tartalomgyártóknak,

  akik szeretnék megerősíteni a jelenlétüket Instagramon és eredményesebben kommunikálni, megszólítani a célközönségüket, növelni a hitelességüket és a márkájuk iránti bizalmat.

  • Marketingeseknek és

  • social media menedzsereknek,

  akik ügyfeleik számára szeretnék a legjobbat nyújtani azáltal, hogy részt vesznek a képzésen és fejlesztik magukat, új nézőpontokat ismernek meg.

  Kinek NEM ajánlom a kurzust?

  A kurzus nem kezdő szintű, ami azt jelenti, hogy nem magyarázok el benne olyan alap technikai dolgokat, mint hogy hogyan kell kitenni egy posztot vagy egyszerre több instasztorit feltölteni. Így ha még nem használtad soha az Instagramot, akkor ez a kurzus nem neked való.

  Kérlek, akkor jelentkezz csak, ha van már regisztrált oldalad, ismered nagyjából az Instagram technikai működését és posztoltál is már párat.

  Akkor fogod tudni a legtöbbet kivenni a kurzusból, ha ismered már a platformot alapszinten és van egy márkád/vállalkozásod, amit most kezdesz el vagy már elkezdtél kommunikálni, és szeretnéd sokkal jobban, tudatosabban, eredményesebben csinálni, ezért hajlandó vagy beletenni az energiát. Én mindent a kezedbe adok a kurzus során, neked csak meg kell csinálnod. De ha nem vagy hajlandó megdolgozni a sikerért, akkor ez nem a te kurzusod lesz.

  Mit mondanak azok, akik már elvégezték a kurzust?

  “Tudatos, következetes és önmagam leszek. Idáig kerestem a hogyant, most érzem azt, hogy megtaláltam a sárga köves utat. Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyit adtál és adsz!”

  Hartmann Viktória

  “Most értem a végére, és köszönöm, nagyon hasznos volt, rengeteg új inspirációval, pedig nagyon féltem tőle, hogy túl alap lesz, mert nem az első Insta tanfolyam, amin részt vettem.”

  a kurzus elégedett tanulója

  Ezek a bónuszok várnak, ha beiratkozol

  • Social media stratégia munkafüzet
  • Tökéletes instaprofil checklist
  • Insta(nt) ötletek (mini post calendar)
  • Statisztikai excel sablon

  A kurzushoz ajándékba kapod a 18 oldalas Social media stratégia munkafüzetemet, mely önmagában óriási érték, ugyanis segít rendbe tenni a márkád és a social media kommunikációd alapjait, a kitöltése elengedhetetlen a tudatos tartalomgyártáshoz. Továbbá letöltheted a 9 pontból álló Tökéletes instaprofil checklistet, mely segít abban, hogy a profilodat látogató felhasználókból követők legyenek. Tiéd lesz az Insta(nt) ötletek, ami egy mini post calendar tulajdonképpen, hogy sose fogyj ki a posztötletekből, valamint egy statisztikai excel sablon, hogy nyomon tudd követni a fejlődésedet. Ebben lesz majd az igazi érték néhány hét elteltével!

  “A Social media stratégia munkafüzetnek hála, a másik profilomon szépen kezd körvonalazódni az a terület, amire nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni, aminél találtam egy kis rést (hiányt) a profilok között, és ezen a vonalon haladva elkezdtem újratervezni az egész oldalt. Ez egyébként nem jutott volna eszembe a munkafüzet nélkül, mert az ottani kérdések sarkalltak arra, hogy ne csak posztolgassak random. Ezidáig ott még “nem találtam meg a helyem”, de most már alakul. Hálás vagyok, hogy ennyi jó dologgal készülsz nekünk folyamatosan.”

  Szabó Nikoletta

  @nicoleszepsegblogja

  Benne vagy, hogy felturbózzuk az Instádat?

  Instagram Sikerrecept csomag

  • 5 fejezet, 15 lecke – 38.000 Ft
  • Social media stratégia munkafüzet – 15.400 Ft
  • Statisztikai excel sablon – 2.500 Ft
  • Insta(nt) ötletek (mini post calendar)2.600 Ft
  • Tökéletes Instaprofil Checklist10.000 Ft

  68.500 Ft helyett

  (AAM)

  Talán benned is felmerültek ezek a kérdések…

  Hogyan férek hozzá az online kurzushoz?

  A kurzust a Teachable felületén fogod elérni, amihez emailben minden információt megkapsz. Ez egy szép, rendezett felület, amit nagyon könnyű használni. A kurzus megtekintéséhez szükséges regisztrálnod a Teachable-re, hogy elérd a kurzus felületét vásárlás után.

  Meddig érem el az oktatási anyagokat?

  A kurzushoz korlátlan hozzáférést kapsz, így akár 1 év múlva is el fogod érni az anyagokat. Ráadásul ha bármi frissítést teszek közzé vagy bővítem a tananyagot, az számodra is elérhető lesz.

  Mikor indul a kurzus és meddig lehet csatlakozni?

  Akkor indul, amikor beregisztrált, hiszen azonnal hozzáférsz a kurzushoz és már el is kezdheted feldolgozni a tananyagokat. A kurzushoz folyamatosan lehet csatlakozni, amíg ezt az oldalt eléred. Nem tudom még pontosan, hogy meddig lesz elérhető a kurzus.

  Szöveges vagy videós formátumúak a kurzus anyagai?

  Az Instagram Sikerrecept leckéi többségében videós anyagok, de vannak köztük szövegesek is, attól függően, hogy a téma mit követelt meg. A videó között is többfélével találkozhatsz. Vannak köztük lépésről lépésre útmutatók, prezentációk, hogy példákat tudjak szemlélteni és olyanok is, amin engem láthatsz teljes felbontásban. 🙂

  Szükséges előképzettség a videók feldolgozásához?

  Ez egy középhaladó kurzus, ezért annyit már jó, ha tudsz az instagramról, hogy hogyan kell használni, van már egy saját oldalad és tettél már ki néhány posztot és instasztorit. Technikai tudnivalókat (pl. hogyan tegyél ki több instasztorit egyszerre, hogyan ossz meg egy videót, stb.) nem mutatok be, hanem kifejezetten a stratégiai tudnivalókra koncentrálok és a legfontosabb elemeket veszem sorra. Nem kell profinak lenned a kurzushoz, de ne is légy teljesen kezdő, aki még soha nem lépett be a felületre és soha nem posztolt semmit.

  Hogyan tudok fizetni?

  A Hatásos hashtagek ebook árát kényelmesen, otthonról, bankkártyával vagy átutalással tudod kifizetni az OTP Simple Pay felületén keresztül, mely a vásárlók visszajelzései alapján a legmegbízhatóbb szolgáltató hazánkban.

  Cégre is meg tudom venni a kurzust?

  Amennyiben van közösségi/EU-s adószámod, akkor igen, ugyanakkor fontos infó, hogy részletes számlát nem tud biztosítani a Teachable (ez a cég biztosítja a kurzus technikai hátterét), és csak emailben fogsz kapni egy vásárlást igazoló nyugtát (“Receipt”) cégadatok nélkül.

  Mi van akkor, ha megvettem a kurzust, de mégsem erre van szükségem?

  Ha elkezdted a kurzust, de rájöttél, hogy nem erre van szükséged és visszakérnéd az árát, a vásárlástól számított 30 napig van erre lehetőséged.

  Van még kérdésem, de nem találtam rá választ az oldalon. Mit tegyek?

  Írj emailt a hello@socialight.hu címre és személyesen válaszolok neked.

  Minden kockázatot én állok, csak írj egy emailt,

  ha mégsem tetszett a kurzus

  Ha nem volt hasznos számodra a kurzus, egy új gondolat sem volt benne és úgy érzed, nem tudtam segíteni számodra, visszafizetem a pénzed. A célom az, hogy minél többen építsenek sikeresen márkát Instagramon, amihez minden alapvető segítséget megadok ebben a kurzusban, azonban elfogadom, ha Te nem ezt kerested.