Hatásos hashtagek

Hogyan találd meg a tökéletes hashtageket a vállalkozásod számára? Útmutató a hatásos hashtagek használatához.

Érj el új felhasználókat és növeld a követőtáborod ezzel az egyszerű, mégis kevesek által alkalmazott módszerrel! Határozd meg a leghatékonyabb hashtageket a vállalkozásod számára és hozd ki a legtöbbet az Instagram oldaladból!

Neked szól, ha benned is gyakran felmerülnek ezek a kérdések:

 • Honnan tudjam, hogy melyik hashtageket használjam?
 • Melyek azok, amelyekkel még jobban elérhetem a célcsoportomat?
 • Vajon jó hashtageket használok?
 • Hogyan használhatnám jobban, hatékonyabban őket?
 • Magyar vagy angol nyelvűeket használjak?
 • Hogyan kell hashtag-kutatást csinálni?
 • Instasztoriba is kellenek hashtagek?
 • Hány hashtag a megfelelő egy poszthoz?
 • Hova tegyem őket? A leírásba vagy kommentbe?

Örülnél, ha valaki végre elmagyarázná érthetően, hogy
melyik hashtageket használd és miért?

Minden, amit a hashtagekről tudni érdemes

Tanácsadásaim során rendszeresen visszatérő kérdés a hashtag-használat, mindenki bizonytalan benne, hogy a megfelelő keresőcímkéket alkalmazza-e. Éppen ezért írtam meg ezt az ebookot, mert szeretnék mindent kételyt eloszlatni és megtanítani téged a hatásos hashtagek használatára.

Ha alkalmazod az ebookban leírtakat lépésről lépésre, képes leszel meghatározni a leghatékonyabb hashtageket a vállalkozásod számára, ezáltal új felhasználókat elérni instán és növelni a követőtáborod. Innentől bármilyen kérdés merül fel benned a témában, elég csak felcsapnod ezt az ebookot, mert minden benne van, amit csak a hashtagekről tudni akartál!

Magyar piacon soha nem látott részletességű anyag

Egy olyan tananyagot hoztam létre, ami jelenleg a magyar piacon nem elérhető. Senki nem készített még ennyire átfogó tudásanyagot magyar nyelven a hashtagekről, ami mindenre kiterjed és olyan technikákat is felfed, amit senki más! Ez egy 26 oldalas gyakorlatias útmutató a hashtagekről, amivel nagy versenyelőnyre tehetsz szert!

Lángné Dávid Barbi, kalligráfus

Az ebook-ban nagyon tetszik a részletesség, ahogy olvasom feljönnek a kérdések, amire a következő oldalon meg is kapom a választ. Érthető és követhető a keresgélés része is. Nekem hatalmas önbizalmat adott.

Konkretizálódnak azok a dolgok, ami eddig egy hatalmas kérdőjel volt számomra. A hashtag kutatást lépésről lépésre végig követtem, kigyűjtögettem a számomra hasznosakat. A posztoknál pedig sikerrel jártam, nagyobb elérést és aktivitást eredményezett.

Horváth Petra, márka stratéga

Márka stratégaként a marketing kiemelt szerepet kap a mindennapjaimban, így kifejezetten repes a szívem, mikor olyan elhivatott, hiteles, és számomra is fontos értékrendszerrel bíró szakemberbe botlom, mint Niki.

Bár a Hatásos Has#tag c. könyve csak egy aprócska szelet abból a tömény szakmai tudásból, amivel Niki rendelkezik, ugyanakkor egy hiánypótló eleme a közösségi médiát használók eszköztárának. Tömör, specifikus, de ami a legfontosabb, tökéletesen érthető és azonnal alkalmazható módszert kínál az olvasói számára. Receptre írnám fel, nem csak kezdőknek!

Szepessy Deborah, nyelvi coach és nemzetközi PR szakértő

 • nagyon szép, harmonizál a brandeddel 
 • követhető, jól felépített, jól szerkesztett, könnyen emészthető
 • szuper, hogy az elején tisztázod a fogalmakat
 • nagyon jó, hogy képpel illusztrálod is, amit éppen magyarázol
 • rövid válasz és ninja tipp – imádtam!

Ilyen eredményeket érhetsz el a jól megválasztott hashtagekkel

A bekeretezett számok mutatják, hogy hány felhasználó érkezett az adott posztra kifejezetten a hashtageknek köszönhetően.

Neked ajánlom a tömény tudást rejtő e-bookom,

 • ha vállalkozó vagy és szeretnél több potenciális vásárlót/ügyfelet elérni,
 • ha énmárkát építesz és szeretnéd kommunikációdban tudatosabban használni az Instagramot,
 • ha véleményvezér vagy és szeretnéd, ha több olyan márka találna rád, akikkel hiteles és komoly együttműködéseket köthetsz,
 • ha blogger vagy és szeretnél nagyobb közösséget kiépíteni,
 • ha social media managerként szeretnéd ügyfeleid számára a legjobb eredményeket biztosítani.

Ezt a stratégiát ismerned kell ahhoz, hogy sikeresen tudj kommunikálni Instagramon

Tudom, hogy mennyire összetett dolog az instázás. Egyre nagyobb a zaj, amiben érvényesülnünk kell, de ha nem ismerjük a megfelelő módszereket és stratégiákat, könnyen elvérezhetünk ebben a csatában. Az Instagram felületén a #-stratégia egy olyan módszer, amit mindenképpen ismerni kell ahhoz, hogy sikeresen tudjunk kommunikálni. Minden eszközt átadok neked az ebook-ban ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabb hashtageket megtaláld és ezáltal még jobban elérd a célcsoportodat.

Miért bízhatsz meg Berkes-Bognár Nikolettben?

2015 óta foglalkozom marketinggel, ami teljesen a szenvedélyemmé vált. Pályakezdőként 5 különböző területet menedzselve tanultam bele a szakmába és szereztem felbecsülhetetlen tapasztalatot nem csak az online marketing, de a rendszerfejlesztés és a kommunikáció területén is. Sosem tudtam, mivel akarok valójában foglalkozni, de amikor eldöntöttem, hogy vállalkozóként hozzám hasonló lelkes márkaépítőknek szeretnék segíteni a közösségi médiával kapcsolatos nehézségeikben, úgy éreztem, a helyemen vagyok. Ez a lelkesedésem azóta is töretlen. Semmi nem fogható ahhoz, amikor egy motivált, elszánt vállalkozóval együtt ötletelünk és építjük fel a márkája kommunikációját, mellyel sikereket ér el.

Küldetésem

Minél több énmárkaépítőnek megmutatni, hogy a social médiával kapcsolatos teendők lehetnek élvezetesek is és átadni nekik a tudásomat, mellyel képesek önazonosan kommunikálni a közösségi oldalaikon és marketing csatornáikon. Célom, hogy őszinte, hiteles, értékes tartalommal töltsük meg a social media oldalakat, példát mutatva az instabotokkal és számhajhászattal teli világban, hogy igenis, lehet ezt másként csinálni!

A Socialight alapítója,
social media tanácsadó,
a Hatásos hashtagek ebook szerzője

Mit nyersz azzal, ha bizalmat szavazol az ebooknak?

  • képes leszel összeállítani a számodra leghatékonyabb hashtag-csokrokat,
  • ezáltal növelni az elérésed,
  • új felhasználók fedezhetik fel a tartalmadat,
  • a megfelelő profil mellett növekedhet a követőtáborod,
  • népszerűsítheted márkádat,
  • mindezek eredményeként pedig elkötelezett közösséget építhetsz.

  “Most érkezett meg a tervező és gyönyőrű!!! Plusz elolvastam a hashtag ebookot, és nagyon hasznos volt, már most pár nap alatt dupla annyi ember jön a hashtag által, mint korábban. Tényleg nagyon hálás vagyok, mert megmondom őszintén a mai világban annyi letölthető pdf van, meg mindenki tanít mindent, és nagyon nehéz olyat találni, ami tényleg tele van hasznos infókkal. Eddig az első insta videón mentem végig, plusz az ebookon, de kereken 3 napig tanulmányoztam őket, annyi hasznos infó volt. És a legjobb az volt, hogy tudtam, hogy ha végigcsinálom amiket mondasz, akkor mindent kipipálhatok. Nincs az az érzésem, hogy oké, de még itt van valami, aminek utána kell valahol néznem, mert nem esett róla szó. 🙂 Sose foglalkoztam ezekkel a hashtagekkel, meg SEO-val, mindig úgy voltam, hogy csak apróságok… aztán most látom, hogy ezzel tényleg megéri foglalkozni.”

  Albert Tímea

  író

  Ők már tudják, amit te még nem

  Szabó-Iglár Viki, social media manager

  Szerintem minden benne van, ami a témához kell, hasznos, és jó a stílusod, nem száraz, színes, élvezhető!

  Nagy Dia, kreatív HR és karrier szakértő

  Niki ebookja mindent tartalmaz, amit a hashtagekről tudni kell és végre nem csak kezdő szinten.

  5 éve használom az instát tudatosan, és mindig keresem azokat a tartalmakat, amelyekkel a tudásomat tudom mélyíteni. A legtöbb itthon fellelhető anyag nagyon felületes viszont Nikié tényleg tartalmazza a next levelt is. Igazi must have anyag.

  Kovács Delinke, stílustanácsadó

  Az e-book nagy segítség lesz mind a kezdő, mind a tapasztaltabb instázóknak, vállalkozóknak.

  Könnyen olvasható, élvezhető, ugyanakkor minden hasznos információ benne van, amire szükség lehet! Aki olvasni fogja, azt nagyon könnyen beszippanthatja a hashtagek világa, ami igazán szórakoztató tud lenni!

  A sikerhez erre is szükséged van:

  Hashtag-kutatás lépésről lépésre

  Az ebookhoz jár egy gyakorlatias videós útmutató is, amiben lépésről lépésre megmutatom, hogyan találhatod meg a leghatékonyabb hashtageket a vállalkozásod számára. A videó kizárólag a Hatásos Hashtagek ebookkal együtt ad átfogó tudást a hashtagek használatáról, viszont a gyakorlati tudnivalókat kevesebb, mint 10 perc alatt sajátíthatod el belőle. Ebben a videóban – az ebookkal ellentétben – nem megyek bele az összefüggésekbe, nem adok extra tippeket, nem avatlak be minden részletbe, csupán megmutatom, én hogy találom meg a posztjaimhoz használt hashtageket, amit a lehető legérthetőbben magyarázok el. Így azonnal neki is láthatsz a munkának!

  Ár: 12 000 Ft, de az ebook-hoz ajándékba kapod!

  Használd hatékonyabban a hashtageket és növeld az elérésedet az alábbi csomag segítségével!

  Hashtag-kutató csomag

  • Hatásos hashtagek ebook pdf formátumban (értéke: 25.000 Ft)
  • 26 oldalnyi tömény tudás a hashtagekről
  • látványos magyarázatok, konkrét példák
  • gyakorlatias feladatok, munkafüzet jelleggel
  • korlátlan számban és ideig letölthető, így ha elkallódna a gépeden, bármikor előhívhatod az emailek közül
  • Bónusz: Hashtag-kutatás lépésről lépésre videós útmutató (értéke: 12.000 Ft)

  37 000 Ft helyett

  (AAM)

  Talán benned is felmerültek ezek a kérdések…

  Miért kerül ennyibe az ebook?

  Brutál ütős tananyagot raktam össze. Megrögzött maximalista révén addig fejlesztettem ezt a tananyagot, amíg tényleg minden bele nem került, amit csak a hashtagekről tudni lehet! Olyan információk is vannak benne, melyeket más itthon még nem írt le, és ennyire összetett anyagot sem készített még senki ebben a témában magyarul. Ebben az ebookban minden benne van, amit az elmúlt években a hashtagekről tanultam. Szeretném, ha minél szélesebb kör számára lenne elérhető és minél többen hashtagelnének sikeresen.

  Mi van, ha változik megint az algoritmus és a hashtagek használata?

  A hashtagek alapvetően az eleje óta ugyanúgy működnek az Instagramon. Azonban ha bármi változás történne, a vásárláskor megadott email címedre küldeni fogom az újdonságokat, változásokat, hogy mindig naprakész legyél ebben a témában. (Ahogy ezt nemrég meg is tettem, amikor az Instagram kijött az új infókkal a hashtagek használatáról, így a legfrissebb infókat olvashatod az ebookban.)

  Mit tegyek, ha elolvastam, alkalmaztam a lépéseket és mégsem működik?

  Ebben az esetben keress meg a hello@socialight.hu email címen és segítek! Írd le minél pontosabban, hogy hol tartasz most, milyen eredményeid vannak eddig és küldd át az instagram oldalad linkjével együtt nekem.

  Mi van, ha elolvastam, de egy kukkot sem értek belőle?

  Igyekeztem a lehető legegyszerűbben és legérthetőbben megfogalmazni mindent, képes útmutatókkal egybekötve, így biztos vagyok benne, hogy végig fogod tudni követni a lépéseket. Azonban ha mégsem vagy biztos valamiben, vagy elakadtál, írj nyugodtan nekem a hello@socialight.hu email címre és igyekszem segíteni. 🙂

  Hogyan kapom meg az ebook-ot?

  A Hatásos hashtagek ebook-ot emailben kapod meg, rögtön a vásárlást követően, így azonnal munkához láthatsz! Ha nem találod a levelemet, érdemes megnézned a Promóciók és a Spam mappát is. Ha nem találod sehol, írj nekem egy email a hello@socialight.hu-ra, és segítek!

  Hogyan tudok fizetni?

  A Hatásos hashtagek ebook árát kényelmesen, otthonról, bankkártyával tudod kifizetni a Stripe felületén keresztül.

  Minden kockázatot én állok, csak írj egy emailt, ha mégsem tetszett az ebook

  Ha nem volt hasznos számodra az ebook, egy új gondolat sem volt benne és emailben sem tudtam segíteni, visszafizetem a pénzed. A célom az, hogy minél többen minél jobban tudjátok használni a hashtageket, amihez minden segítséget megadok ebben az ebookban.